SusAnne Maston

Om mig
En glad medelålders blondin, ivrig att rädda världen. Jag är mycket bra på att starta upp saker, se affärsmöjligheter och tänka utanför cirkeln, anser mig vara kreativ. Mitt ess i rockärmen är att vara incitamentet mellan människor som kommunicerar på olika sätt, alltså som medlare, tolk eller förhandlare. Politiskt engagerad Moderat miljöaktivist, Riesen-fantast, stolt mamma och göteborgska!

Därför är jag processledare för MentorRing®:
Alla behöver ta ett holistiskt ansvar för allt vi gör. Jag drar gärna mitt strå till stacken och sporras enormt av att entusiasmera dig att dra ditt strå på ett absolut strålande sätt. Innovation, kreativitet och konsten att ta belysa de bästa idéerna skapar arbeten, tillfredsställelse och utveckling. Resursbrist, miljöproblem och samarbete mellan modiga människor skapar unika lösningar som kan göra en fantastiskt skillnad. Nyfiken som jag är, vill jag vara med där det händer, mitt i MentorRing®.

Min bakgrund:
Yrkesmässigt kommer jag ursprungligen från rederibranschen. Efter utbildning till e-trader, blev jag så småningom IT-systemansvarig i en stor koncern för att sen bli egenföretagare.

Branscherfarenhet:
Sedan 2002 har jag arbetat med patentutveckling, förvaltning, försäljning, leasing och inte minst arbetat nära och med flera uppfinnare och uppfinningar inom cleantech och förnyelsebar energi.

Kontakta mig gärna:
0707-67 02 64

linkedIn-profil