Lena Nyström

Om mig:

Som person är jag öppen, positiv och framåtriktad men har också stor personlig integritet. Gillar att arbeta tillsammans med andra människor mot tydliga mål. Är noggrann och analytiskt lagd, lyssnar och vägleder och vill samtidigt att saker ska hända. Tycker om att vara med i att utveckla både människor och verksamheter/organisationer. Är aktiv i ett flertal nätverk i sociala medier.

Därför är jag processledare för MentorRing®:
Innovationer är Sveriges framtid. Sverige ligger i topp då det gäller innovationskraft men långt ned när det gäller nyttiggörande av våra innovativa tillgångar. Att dela med sig av sin kunskap och erfarenheter är en självklarhet för mig. Om fler ska kunna utveckla sina innovativa idéer till varor och tjänster som också ska bli kommersialiserade så behövs mycket hjälp på vägen. Jag vill gärna vara till stöd i denna process och det är min förhoppning att min kunskap ska kunna göra skillnad.

Min bakgrund:
Har en biomedicinsk utbildning, har bland annat jobbat med forskning inom det medicinska området på Göteborgs universitet. Jag är själv uppfinnare och har lång erfarenhet av att jobba med utveckling av idéer.

Branscherfarenhet:
Är ordförande i Göteborgs Uppfinnareförening och styrelseledamot i Svenska Uppfinnareföreningen. Har drivit flera MentorRingar. Är mentor åt uppfinnare. Har god kännedom om innovationssystemet.

Kontakta mig gärna:
070-2120167

https://se.linkedin.com/in/nystromlena