Karin Frykberg

Om mig:
Karin Frykberg Eriksson är jag, en kvinna i mina bästa år. Bor i Västerås med man och tre utflugna barn. Ser som livsuppgift att vara lycklig. För att vara det ser jag till att fylla livet med det som gör gott. Att se till att få balans mellan alla livets alla delar har visat sig vara ett framgångsrecept för mig. Samlar på erfarenheter, roliga upptåg och stora intryck.

Därför är jag processledare för MentorRing®:
Att vara ensam på en bana som uppfinnare, produkt- eller tjänsteutvecklare är tufft. Det är mycket man måste ha koll på, ta reda på och lära sig. Man kan inte kunna och veta allt men att vara delaktig i nätverk är en känd framgångsfaktor. Jag som processledare och innovationsrådgivare i MentorRing vill gärna dela med mig av mina erfarenheter till den som vill och behöver.

Min bakgrund:
Jag började min yrkeskarriär som ingenjör och konstruktör med har sen dess fyllt på med mer ”mjuka” yrken. Varit egenföretagare flera gånger, både i med och motgång. Som kreativ kreatör har jag design.

Branscherfarenhet:
Konstruktion, Projektledning, Produktutveckling, Egenföretagande, Webdesign, Försäljning, e-handel, Import, Nätverkande, Innovationsrådgivning.

Kontakta mig gärna:
070-6070969