Elisabeth Landgren

Om mig:
Entreprenör som uppfinner. 2 utflugna självgående barn. Skapar nu nya utmaningar, genom att ta fram en tjänsteinnovation. Biografiläsning i en båt på havet är rogivande. Att sjunga Barbershop står högt rankat.

Därför är jag processledare för MentorRing®:
Jag brinner för utvecklingsprocessen som deltagarna, både individuellt men också som grupp genomgår.  Det är en ynnest att få vara vara processledare när idéfröet får liv, fröet blir en produkt/tjänst som sedan även blir till ett företag. Då har nya arbetstillfällen skapats! Har själv gjort en Exit på en långt framskridande idé, vilket var ett svårt beslut. Jag kan därför identifiera mig med mina MentorRing deltagare som ibland står inför samma beslut. Learning by doing är en bra parroll!

Min bakgrund:
Född 1959. Har en gedigen bakgrund som entreprenör och företagare. Grundade första egna företaget 1987. Arbetade under många år som säljare och marknadsförare. Utbildad projektledare och har även läst förändringsledning på högskolenivå. Bred yrkeserfarenhet från offentlig och privat verksamhet, så som regionalpolitik, skatteverket och som sälj- och redovisningsansvarig i tjänsteföretag. Arbetar idag huvudsakligen som coach och processledare, gärna för kvinnliga innovatörer och entreprenörer. Är drivande under organisationsförändringar och i strategiska ledningsprocesser. Styrelseerfarenhet på många olika nivåer och i flera funktioner. Kreativ nätverksbyggare. Har drivit flera olika kommersiella innovationsprojekt, och arbetar idag med två egna tjänsteuppfinningar. På fritiden sysslar jag gärna med musik, och sjunger i kör (Barbershop). Är ”membership Coordinator i Nordic Light Region”, där moderföreningen SAI har 23 000 kvinnliga Barbershopmedlemmar över hela världen.

Branscherfarenhet:
Statliga & kommunala organisationer, husbyggen, lobbyarbete, styrelsearbete, handikappfrågor, hästar. Näringslivet & politiken. Konkurs- och Exit erfarenhet. Vetgirig Doer = kunskapsbank.

Kontakta mig gärna:
+4673-14 14 387

https://www.linkedin.com/profile/