MentorRing i Gävleborg - ge din idé kraft att lyfta!

Med start 2014 kommer kvinnor att kunna utveckla sina uppfinningar med stöd av idéutvecklingsmetoden MentorRing. Handledare är SusAnne Maston.

Metoden förkortar väsentligt tiden från idé till färdig produkt eller tjänst på marknaden. Genom att delta i en MentorRing får du konkret hjälp med att förverkliga din idé på ett strukturerat och dynamiskt vis. Dessutom ger mentorskapet mellan deltagarna ett unikt stöd. Alla är mentorer åt varandra och en viktig effekt är att deltagarna får både kompetenshöjning och ett professionellt nätverk.

I en MentorRing träffas deltagarna vid 10 tillfällen. Gruppen består av 8-10 kvinnor som alla har en utvecklingsbar idé. Samtliga deltar i gruppen under sekretess och gruppen leds av en handledare som är utbildad av Svenska Uppfinnareföreningen i metoden och konceptet MentorRing®.

Du kommer med i ett utvecklande nätverk

Aktiviteter som främjar ett mer permanent nätverk av kvinnor som uppfinner i Gävleborgs län är en viktig målsättning med MentorRing. I deltagaravgiften för MentorRing ingår ett medlemskap i Svenska Uppfinnareföreningen under året 2014. Intresseanmälan kan du göra nedan för att delta i MentorRing och för att komma i kontakt med handledaren. Läs mer här om MentorRing. Vi har den 26 maj skrivit under ett samarbetsavtal med inkubatorn Movexum i Gävle. Här är pressmeddelandet!

Snabba fakta

Tid: Augusti till oktober 2014 med 10 tillfällen. Varje träff pågår i 3 timmar och räkna med att tid måste avsättas mellan varje träff till "hemläxor". Kostnad: 625 kr (500 kr plus moms 125 kr, medlemskap för 2014 i Svenska Uppfinnareföreningen ingår). Anmälan: I formuläret nedan. Begränsat antal deltagare. Urval kommer att ske. Handledare: SusAnne Maston, ,  0707-670264, 026-82133

Intresseanmälan

Finansiering

MentorRing i Gävleborgs län har finansiering från Tillväxtverkets program Främja kvinnors företagande. Projektägare är Svenska Uppfinnareföreningen.